Looking For Anything Specific?

Bozkurt Sel / Zo5qimpuplfkpm : Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti.

Bozkurt Sel / Zo5qimpuplfkpm : Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti.. Kastamonu abana ve bozkurt sele teslim. Seller sonucu çok sayıda binayı ve işyerini su bastı, vatandaşlar mahsur kaldı, yollar kapandı. Sel nedeniyle bir çok ev ve işyeri de hasar gördü. Kastamonu bozkurt'u yıkan sel böyle geldi! Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Allah yardımcıları olsun @derviş yıldız #kastamonu #bozkurt #selfelaketi #bozkurtsel #barajpatlaması #bara. Kastamonu bozkurt'ta sel 11.08.2021 turkey Yanık, herkes çaresiz, insanlar çaresiz. Sağanağın sonrasında bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı. Batı karadeniz'de şiddetli yağış sele neden olurken, sel suları kastamonu'da da birçok cadde ve sokağı bastı.

Q0hfgyqf5ckbbm
Q0hfgyqf5ckbbm from i12.haber7.net
Bozkurt belediye başkanı yaptığı açıklamada 'çaresiz şekilde ilçemizin yok oluşunu seyrediyoruz' dedi. İçişleri bakanı süleyman soylu, sel felaketinin yaşandığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde incelemede bulundu, kurtarma çalışmalarına katıldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde sel sularının çekilmesinin ardından felaketin büyüklüğü gözler önüne serildi. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek parçalayan ifadeler kullandı. Kastamonu'da şiddetli yağmur devam ederken, bozkurt ve azdavayilçenin büyük bölümü sular altında kaldı. Yangınların söndürmesiyle sevinen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle kahroldu. Kastamonu bozkurt'ta sel felaketi | baraj patladı! İlçe merkezinde sel sularının yükselmesiyle bölge halkı, büyük korku yaşadı.

Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması ile bazı köyler sular altında kalırken, ezine çayından taşan sel suları ise kent.

Kastamonu bozkurt'ta sel felaketi | baraj patladı! Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı. Belediyenin boş halk otobüsü, sel nedeniyle suya gömüldü, birçok araç ise. İlçenin yok oluşunu izliyoruz dedi. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek parçalayan ifadeler kullandı. Bartın, kastamonu bozkurt sel kayıp var mı? Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Sağanağın sonrasında bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı. Yangınların söndürmesiyle sevinen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle kahroldu. Kastamonu'da abana ve bozkurt ilçelerinde sel felaketi! Batı karadeniz'de şiddetli yağış sele neden olurken, sel suları kastamonu'da da birçok cadde ve sokağı bastı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Allah yardımcıları olsun @derviş yıldız #kastamonu #bozkurt #selfelaketi #bozkurtsel #barajpatlaması #bara.

#kastamonubozkurtselbaskını #kastamonubozkurt #bozkurtsel 8 districts of kastamonu are underwater heavy rain, started at 07:00 today in kastamonu, azdava. İçişleri bakanı süleyman soylu, sel felaketinin yaşandığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde incelemede bulundu, kurtarma çalışmalarına katıldı. Kastamonu'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış sel baskınlarına neden oldu. Sel sularının tüm ilçe merkezini kapladığı bozkurt'ta çok sayıda araç sel suları ile denize sürüklenirken, bazı araçlar ise sokak aralarında yığınlar oluşturdu. Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı.

Lkgkiddwfe6usm
Lkgkiddwfe6usm from media-cdn.t24.com.tr
Kastamonu bozkurt'ta sel 11.08.2021 turkey Yangınların söndürmesiyle yüzü gülen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle yıkıldı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek burkan ifadeler kullandı. İlçe merkezinde sel sularının yükselmesiyle bölge halkı, büyük korku yaşadı. Kastamonu'da şiddetli yağmur devam ederken, bozkurt ve azdavayilçenin büyük bölümü sular altında kaldı. Felakete ilişkin açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu ise bazı bölgelerde su yüksekliğinin 4 metreye ulaştığını söyledi. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek burkan ifadeler kullandı. Bozkurt'ta şiddetli yağmurda ilçe merkezi, sular altında kaldı. Kastamonu abana ve bozkurt sele teslim. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Kastamonu'nun karadeniz sahilindeki ilçeleri abana ile bozkurt. Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Batı karadeniz'de aşırı yağışlar sele neden oldu. İlçenin yok oluşunu izliyoruz dedi. Kastamonu bozkurt'ta sel felaketi | baraj patladı! About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı. Bozkurt i̇lçe jandarma komutanlığına bağlı araçlar sele kapılırken, bir vatandaş ise sel. Şehirde birçok noktada su baskınları var.

Yanık, herkes çaresiz, insanlar çaresiz. İçişleri bakanı süleyman soylu, sel felaketinin yaşandığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde incelemede bulundu, kurtarma çalışmalarına katıldı. Batı karadeniz'de sel felaketinin bilançosu ağırlaşıyor.selin en çok etkilediği kastamonu'da 15, sinop'ta ise 2 kişi hayatını kaybetti. Bozkurt i̇lçe belediye başkanı muammer yanık, yaşanan felaketi, i̇lçemizin yok oluşunu seyrediyoruz sözleriyle anlattı. Sağanağın sonrasında bozkurt ilçesinde ezine çayı taştı.

7rmkcuccbqpmm
7rmkcuccbqpmm from foto.sondakika.com
2021 kastamonu bozkurt sel baskını Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması ile bazı köyler sular altında kalırken, ezine çayından taşan sel suları ise kent. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Bozkurt i̇lçe belediye başkanı muammer yanık, yaşanan felaketi, i̇lçemizin yok oluşunu seyrediyoruz sözleriyle anlattı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan selin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Felakete ilişkin açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu ise bazı bölgelerde su yüksekliğinin 4 metreye ulaştığını söyledi. İlçe merkezinde sel sularının yükselmesiyle bölge halkı, büyük korku yaşadı. Sel nedeniyle bir çok ev ve işyeri de hasar gördü.

Bölgeden acı haberler peş peşe gelirken selin yıktığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde selin ilk anının görüntüleri ortaya çıktı.

Bozkurt belediye başkanı yaptığı açıklamada 'çaresiz şekilde ilçemizin yok oluşunu seyrediyoruz' dedi. Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması ile bazı köyler sular altında kalırken, ezine çayından taşan sel suları ise kent. Bozkurt i̇lçe jandarma komutanlığına bağlı araçlar sele kapılırken, bir vatandaş ise sel. Batı karadeniz'de şiddetli yağış sele neden olurken, sel suları kastamonu'da da birçok cadde ve sokağı bastı. Felakete ilişkin açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu ise bazı bölgelerde su yüksekliğinin 4 metreye ulaştığını söyledi. Yangınların söndürmesiyle sevinen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle kahroldu. Sel nedeniyle bir çok ev ve işyeri de hasar gördü. Birçok iş yeri ve evi su bastı, araçlar sürüklendi. Allah yardımcıları olsun @derviş yıldız #kastamonu #bozkurt #selfelaketi #bozkurtsel #barajpatlaması #bara. Felakete ilişkin açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu ise bazı. Kastamonu bozkurt'ta sel 11.08.2021 turkey Yangınların söndürmesiyle yüzü gülen türkiye, bu sefer de kastamonu'dan gelen sel haberiyle yıkıldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketine ilişkin canlı yayında açıklama yapan bozkurt belediye başkanı muammer yanık, yağmur 5 saattir kesintisiz devam etmekte, ilçemiz.

Posting Komentar

0 Komentar